top of page

Huisregels

logo Sylvia Rothuis sport- en wellnessma

In mijn praktijk hanteer ik onderstaande huisregels. Ik verwacht van mijn gasten en cursisten dat zij kennis genomen hebben van deze huisregels en dat zij hieraan zullen voldoen.

  1. Massages vinden alleen plaats op afspraak.

  2. Afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden afgezegd. Tussen 24 en 12 uur voor de afspraak wordt 50% in rekening gebracht. Bij afzegging korter dan 12 uur voor de afspraak en bij no-show zal het volledige tarief in rekening gebracht worden.

  3. Graag maximaal 5 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig zijn. Dit i.v.m. de afwezigheid van een wachtruimte.

  4. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Ik verwacht van mijn gasten en cursisten dat zij zorg dragen voor hun persoonlijke hygiëne voorafgaand aan de afspraak.

  5. Betaling graag contant, dmv een betaalverzoek (mobiel) of via overmaking. In geval van overmaking moet het bedrag de dag voorafgaand aan de afspraak op de rekening staan. Tevens kan er betaald worden met een door mij uitgegeven Cadeaubon.

  6. De prijzen zoals vermeld op deze website zijn vrijgesteld van BTW.

  7. Voor aanvang van de behandeling stel ik u een aantal vragen met betrekking tot uw sportieve en medische verleden. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit zonder schriftelijke toestemming verstrekt worden aan derden.

  8. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of specialist vraag hem of haar dan of er tijdens de behandeling een massage toegepast mag worden. Na toestemming van de arts kunnen we de massage(s) vervolgen.

bottom of page