top of page

Over mij

Vanwege een blessure ben ik begin 2003 in aanraking gekomen met sportmassage.

Direct werd ik gegrepen door de deskundigheid van deze masseur, maar ook door haar kennis over het menselijk lichaam. Dit vond ik zo interessant dat ik hier meer over wilde weten.

 

In september 2003 ben ik met de opleiding voor sportmasseur begonnen en heb deze in mei 2004 afgerond. Tijdens de opleiding merkte ik al dat het beroep van masseur een mooie aanvulling is op mijn werk als apothekersassistente, wat ik als sinds 1993 uitvoer. Tot op de dag van vandaag vind ik het een superleuke combinatie.

 

Van het één kwam het ander. En na vele cursussen, workshops en opleidingen en als les assistent, cursusleider en natuurlijk als masseur te hebben gewerkt, heb ik sinds november 2021 een zelfstandige praktijk aan huis voor sport- en wellnessmassage.

 

Ik blijf het na zo vele jaren nog steeds geweldig vinden om het verschil te zien tussen hoe mensen bij mij binnen lopen en hoe ze weer naar huis gaan. Dit blijft mij stimuleren om door te leren en mij nog bekwamer in mijn vak te maken. U bent bij mij in goede handen.

logo Sylvia Rothuis sport- en wellnessma
bottom of page